Tilmelding

 

Tilmelding til gymnastiksæsonen 21/22 åbner den 29. august 2021, kl. 14.00.

Som det ser ud lige nu, åbner vi ikke spring 2 eller Showdance for tilmelding i år, da vi mangler instruktører. Det er vi selvfølgelig vanvittigt kede af, for det er populære hold. 
Hvis du kender nogen, der kunne være vores nye instruktører, så prik dem lige på skulderen og send dem vores vej. 

Der kan ske ændringer i holdlisten helt indtil tilmeldingsstart.

VIGTIGT – læs dette inden tilmelding!: Det er dén person, der skal gå på holdet, som skal tilmeldes. På mor, far og barn-hold skal barnet tilmeldes.

Du kan oprette en brugerprofil via “00 – opret ny bruger” nedenfor – så er du klar til tilmeldingen åbner. Hvert medlem skal have deres egen profil.

Tip: Hvis flere i familien er medlemmer, så brug den samme email og telefonnummer – så bliver profilerne koblet sammen med kun ét login og tilmeldingen bliver lettere.

De 4 felter som ligger nederst efter fødselsdato skal ikke udfyldes.

Ved tilmelding til et hold, accepterer du samtidig at modtage mails i begrænset omfang.

Login

Her kan du logge ind i medlemssystemet med det brugernavn og kodeord, du fik tilsendt i forbindelse med tilmeldingen.
Du kan i medlemssystemet ændre de informationer Stensballe Gymnastik har om dig, så de hele tiden er helt opdateret. Du kan også ændre din adgangskode.
Det er især vigtigt at dit mobil nummer og din e-mail adresse altid er opdateret, da vi nu har mulighed for at sende meddelelser ud denne vej.
OBS! Du skal ikke logge ind her, hvis du skal tilmelde dig et hold – brug “tilmeld-knappen”, som kommer frem, når du trykker på holdet.