Tilmelding

 

Tilmelding til gymnastiksæsonen 20/21 åbner den 30. august 2020, kl. 14.00. Du kan se holdlisten her nedenfor. Der kan dog ske ændringen helt indtil tilmeldingen åbner.

“Tilmeld”-knappen ligger nederst på holdbeskrivelsen, når du har valgt et hold. Hvis du ikke kan se eller bruge knappen, er holdet ikke åbent for tilmelding.

VIGTIGT – læs dette!: Det er dén person, der skal gå på holdet, som skal tilmeldes – ikke forældre eller søskende. På mor, far, barn-hold er det barnet, der skal tilmeldes. Bliver den forkerte meldt på holdet, er vi nødt til at slette tilmeldingen, da vores tilskud er afhængigt af korrekt alder mv.
Der skal altså oprettes en profil for det enkelte medlem. Inden tilmeldingen åbner, kan du oprette en brugerprofil via “00 – opret ny bruger” på holdlisten nedenfor.
Tip: Hvis flere i familien er medlemmer, så brug den samme email og telefonnummer – så bliver profilerne koblet sammen med kun ét login.

Covid-19-retningslinjer: Vi har valgt, at vi følger DGIs retningslinjer, hvilket betyder at:

• alle redskaber skal rengøres efter træning. Dette er en forældreopgave. Der vil blive lavet en liste for hvert hold over hvilke forældre, der skal rengøre redskaberne efter timen. Foreningen sørger for korrekte rengøringsmidler.
• gymnasterne skal møde omklædt. Omklædningsrummene i hallen må ikke benyttes, ligesom der ikke må tages bad efter træning, hverken i salen eller hallen.
• du tidligst må møde op 5 minutter før holdet starter, og at du skal forlade hallen hurtigst muligt igen efter træning/rengøring.
• forældre og søskende ikke må opholde sig i hallen/gymnastiksalen/multihallen under træningen. Det er muligt at vente udenfor, i cafeteriet i hallen, i omklædningsrummet ved gymnastiksalen eller i atriummet ved multihallen
Det kan ske ændringer i retningslinjerne, hvis situationen ændrer sig.

De 4 felter som ligger nederst efter fødselsdato skal ikke udfyldes.

Ved tilmelding til et hold, accepterer du samtidig at modtage mails i begrænset omfang.

Login

Her kan du logge ind i medlemssystemet med det brugernavn og kodeord, du fik tilsendt i forbindelse med tilmeldingen.
Du kan i medlemssystemet ændre de informationer Stensballe Gymnastik har om dig, så de hele tiden er helt opdateret. Du kan også ændre din adgangskode.
Det er især vigtigt at dit mobil nummer og din e-mail adresse altid er opdateret, da vi nu har mulighed for at sende meddelelser ud denne vej.
OBS! Du skal ikke logge ind her, hvis du skal tilmelde dig et hold – brug “tilmeld-knappen”, som kommer frem, når du trykker på holdet.

Vejledninger
Medlemmer – brugervejledning