Hjælp med at finde nogle gode instruktører til vores gymnaster!


Vi er i fuld gang med at planlægge næste sæson her i Stensballe Gymnastik, og vi kan desværre konstatere, at vi mangler nogle engagerede og søde instruktører til både spring- og rytmehold.

Vi mangler følgende: 

Spring 2 (2.-3. klasse) torsdag 17.15-18.30
Hoved-instruktør: Som hoved-instruktør planlægger du spring-timerne og ved, hvordan redskaberne skal stilles op. Det er dig, der har overblikket og styrer slagets gang til træningerne. Du får hjælp af både instruktør-spirer, som er større gymnaster, og voksne hjælpere. 

Du er nok selv (evt. tidligere) springgymnast, men du behøver ikke nødvendigvis have trænererfaring. Vi vil meget gerne sørge for spændende og lærerige kurser til dig.

Voksen-hjælper: Som voksen-hjælper står du ved redskaberne og hjælper børnene rundt i deres spring. Måske har du et barn på holdet, men du er også velkommen, hvis du bare gerne vil være en del af vores skønne forening. 

Du behøver du ikke selv kunne slå kolbøtter eller lave vejrmøller. Vi sørger for undervisning i, hvordan du hjælper gymnasterne bedst, så det bliver sjovt og sikkert for alle.

MGP-dans (5 år – 0. kl.)
Hovedinstruktør: Som hovedinstruktør er du ansvarlig for at planlægge sjove og energiske dansetimer. 

Du er over 18 år, og du har lyst til at stå i spidsen for en god flok dansepiger og -drenge. Du får hjælp af vores trænerspirer, som er større gymnaster.

Du behøver ikke være gymnast eller danser, men du synes det er sjovt at danse og bevæge din krop. Det vigtigste er, at du kan inspirere børnene og har lyst til at lave sjove danse og lege, der passer til aldersgruppen. Vi sender dig meget gerne på relevante kurser, så du kan få gode ideer og udvikle dig. 

I slutningen af sæsonen deltager I i forårsopvisningerne med nogle af de danse, I har øvet jer på – gerne en lille serie. 

Showdance (1.-3. klasse)
Hovedinstruktør: Du bliver ansvarlig for at planlægge sjove og energiske rytmetimer. Du er nok selv rytmisk gymnast eller danser, og du har prøvet at lave mindre rytme-/danseserier. Du får hjælp af nogle af vores trænerspirer, som er større gymnaster.

Du er over 18 år, og synes selv, det er fedt at danse og bevæge kroppen, og du kan inspirere og engagere børnene. 

Du behøver ikke have været træner før, men det er vigtigt at du har lyst til at stå i spidsen for et hold. Vii sender dig meget gerne på relevante kurser, så du kan få gode ideer og udvikle dig. 

I slutningen af sæsonen deltager I i forårsopvisningerne med jeres serier. 

Hvor, hvornår og hvor ofte?
Holdet træner i Stensballehallen, Bygaden 57, 8700 Horsens.

Alle hold træner en gang om ugen i hele sæsonen (6. september – 20. marts. Skoleferier undtaget). Vi forventer, at du er mødestabil, så gymnasterne ikke skal gå forgæves.

Inden opstart holder vi opstartsmøde den 17. august 2021 kl. 17.30. Der kan være enkelte kurser, enkelte møder i løbet af sæsoner samt gymnastikopvisning i marts, men ellers holder vi de ekstra ting på et minimum. 

Økonomi
Da vi er en frivillig forening, er jobbet som instruktør ulønnet, men for hovedinstruktører er der mulighed for omkostningsgodtgørelse ved sæsonens afslutning.

Kontakt
Kan du se dig selv eller en du kender i ovenstående beskrivelser, så glæder vi os til at høre fra dig hurtigst muligt.