Facebook

 

Kære alle gymnaster i SIK
Kom til julegymnastik på Elbæk Efterskole søndag d. 19/11 kl 13 til 16. Det er for alle gymnaster i alderen 5 år til junior. Det er GRATIS og ingen tilmelding, SIK gymnastik betaler for hallejen. Og der vil være kendte instruktør fra de forskellige hold. Så medbring godt humør, lidt mad og drikke til pausen og en nissehue. Vi glæder os til at se dig.
...

Så kan I roligt komme på vores spring hold. Vores trænere har nu været på kursus i Odder og er top klar. ...

Kan jeg mon komme i kontakt med nogen der står for "spring 1" ? 😊 ...

Et lidt anderledes opslag følger.

I år oplevede vi endnu engang at der var flere som gerne vil gå til gymnastik i Stensballe end vi kan være i hallen. Vi har de sidste par år arbejdet meget med hvilken holdstørrelse som vi ønsker for både at tage hensyn til at give muligheden for så mange som muligt kan deltage, men samtidigt også have en kvalitet som gymnaster og instruktører synes er rigtig.

Specielt på "Spring 2 piger" resulterede det i at efterspørgslen var meget større end vi kan tilbyde. Det er rigtigt ærgerligt at det er sådan. Vi er også kede af at måtte skuffe så mange. Vi er dog meget sikre i at vores beslutning om at reducere holdstørrelsen er rigtig.

Der skal være plads til mange sportgrene i vores hal og det nytter ikke noget, hvis gymnastik fylder al pladsen ud. Vi håber meget at vores nye Multihal bliver stor og flot med mulighed for at bygge et springcenter, men indtil det sker må vi klare os med det vi har. Hvis vi ender op med noget som minder om en gymnastiksal kommer vi ingen vegne.

Tilbage står så hvad vi gør med de stakkels 18! piger der ikke har fået plads på Spring 2 i år. Vi kan se at flere er begyndt at være kreative og tilmelde sig pladserne, som er beregnet til drenge. Det vil vi ikke acceptere. Vi har netop dedikeret disse pladser, da foreningen har godt af at have BÅDE drenge og piger. Vi synes det er sundt for piger og drenge at der findes begge dele på et spring hold. Derfor vil de piger få deres indbetalt kontingent tilbagebetalt og blive afmeldt holdet igen. Det kan godt være at vi senere på sæsonen åbner op for pladserne, men det vil først ske til oktober.

Der er flere andre muligheder for at dyrke gymnastik i nærområdet. Jeg vil gerne opfordre forældrene til de piger det drejer sig om til at finde sammen og arrangere kørselsordninger.

- Søvind har et hold Spring 0-2 kl som træner i Elbæk om tirsdagen.
- Søvind har et hold Mixspringerne 3-5 kl. som træner om mandagen i Elbæk
- Hovedgård har et hold Minimag (2-5 kl) som træner om tirsdagen i Elbæk
- GymHorsens har 2 hold som træner mandage på Langmarksvej for 6-8 år samt 9-12 år.
Derudover kan man køre lidt længere til Gedved, Dagnæs og Torsted eller Odder.

Man kan selvfølgelig også bruge foreningens tilbud inden for rytmegymnastik og dans. Vi har et hold om mandagen for 3-5 klasse og et hold om torsdagen 1-3 klasse.

HUSK: Foreningen bygger på frivilligt arbejde, så hold lidt igen med at kritisere de instruktører som bruger deres fritid på at instruere i gymnastik. Vi har alle gavn af at de er SUPER glade for at gøre det. Alternativet er jo at der ikke er nogen hold for nogen piger eller drenge.

Venlige (men også lidt bestemte) hilser fra jeres formand Rasmus
...

Hej forældre (og gymnaster)

Lige lidt reklame for holdet "Rytmetøser 3.-5.klasse".
Vi træner hver mandag kl. 17.30-18.20. Allerede i dag har vi haft første prøvetræning, og det gik super godt... men vi vil gerne have endnu flere på holdet. Kom til prøvetræning igen næste mandag.
Der er stadig 13 ledige pladser 🙂

Med venlig hilsen Nanna
...